Hírek

2008. szeptember 30.

Varga Kristóf

2008.09.30

Az Egyetem Karitatív szervezete (DEKOM) a debreceni Főnix Mentővel közösen egy súlyos beteg gyermeknek segített megvalósítani álmát, hogy eljusson a debreceni állatkertbe.
A kisfiút éveken át kezelték a DE OEC Gyermekklinikáján, és most, hogy hamarosan betölti 18. életévét, közösen megszerveztünk neki az állatkerti látogatást.
Mivel betegsége nem engedi meg az orvosi biztosítás nélküli látogatást, ezért vállaltuk azt is, hogy kirándulása alatt stabilizáljuk állapotát, amennyiben az romlana.
Sajnos, a szinte lélegeztető gépen élő kisfiúnál várható volt több apró beavatkozás, hogy állapotát folyamatosan stabilan tarthassuk az út során.

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább