Hírek

A DEKOM a rendkívüli hidegben is dolgozik

Varga Kristóf

2012.09.10

2012 február 04-én, szombaton meglátogatunk több családot is a Debrecen környéki tanyavilágban. Tekintettel az időjárási előrejelzésekre, egyben egy őrjáratnak is tekinthető a szombati “bevetés”.
Az orvosi ellátás mellett élelmiszert, takarókat, ruhát, gyógyszereket is magukkal viszünk. A szombati nap mellett az egész hétvégén készenlétben leszünk, és amennyiben szükség van a speciálisan felkészített gépkocsikra, orvosokra, diagnosztikai eszközökre, azonnal indulunk.
Természetesen, mint ahogyan a korábbi években is, készenlétben lesznek mentőkutyáink is, hogy minél előbb elkezdhessék a keresést, amennyiben valaki elkóborolna a hidegben.
Ebben az évben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából állandó raktárbázisra tettünk szert tartós élelmiszerekből, melyből a tanyákra is magukkal viszünk.
Időpont: 2012. Február 04, Szombat (Egész nap)

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább