Hírek

Adományozás gyermekotthonokban

Varga Kristóf

2012.09.10

A Debreceni Egyetem karitatív szervezete meglátogatott több gyermekotthont az Észak-alföldi régióban.
Debrecenben a Fogyatékos Gyermekek Intézetében kezdtünk, majd a nyírbátori gyermekotthont, és végül a balkányi gyermekeket és családotthont látogattuk meg. Ezen a napon kb. 500 gyermeket vizsgáltak meg orvosaink, és a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének kérésére az influenza gyanús eseteket is regisztráltuk a járvány megelőzés céljából.
Természetesen, mint ahogyan a korábbi években is, velünk tartottak mentőkutyáink és a krampuszaival együtt a Mikulás is. Énekekkel, bábjátékkal és akrobata bemutatóval is szórakoztattuk Karácsony előtt a kicsiket.
Az orvosi vizsgálatok és a szórakozás mellett adományozásra is sor került. 2011-ben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából kb. 2 tonna élelmiszert tudtunk szétosztani a rászoruló gyermekek és otthonok között. Emellett a debreceni vállalkozókkal, az Észak-Kelet Magyarországi OTP Bank Karitatív szervezetével közösen szervezett gyűjtési akciónkkal ruha és játék is szétosztásra került.
Időpont: 2011. December 10, Szombat (Egész nap)

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább