Hírek

Tanyabejárás

Varga Kristóf

2012.11.08

A hideg beköszöntével a DEKOM felkészült csapata rendszeresen járja a Debrecen és Debrecen környéki  bokorfalvakat, tanyákat, településeket.

A segélyezésen (tartós élelmiszer, víz, meleg ruha, gyógyszerek) túl egészségügyi és szociális állapot felmérést is végzünk az itt élők között, lakóhelyükhöz GPS koordinátát csatolunk a könnyebb megközelítés érdekében.

2012. november 8-án a DMJV Családsegítő és Gyermekjólléti Központ,  és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szakembereivel közösen a Debreceni Egyetem karitatív szervezete megtartotta első tanyavizitét. Utunkra  Pajna Zoltán, Debrecen Alpolgármestere is elkísért bennünket.

Az RTL-Klub riportját itt tekinthetik meg.

Forrás: rtlklub.hu

A DEHIR-en is megjelentünk:

Forrás: dehir.hu

A HAON is írt rólunk melyet itt olvashatnak.

Készítettünk néhány képet is:

 

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább