Hírek

Orvosi munka és segélyezés ár- és belvíz súlytotta területen

Varga Kristóf

2013.04.14

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoport minden hónap második szombatján “meleg étel a DEKOM asztalánál” programja keretében hátrányos helyzetű családokat lát vendégül. A meleg étel mellett adományozás és igény szerint orvosi vizsgálat is kérhető.

Az áprilisi  programunk apropója, a márciusi havazás és kora tavaszi esőzések súlyosbította, egyebekben is nehezen megközelíthető külterületeken élők helyzetének felmérése, egészségügyi követése, áram és vízellátási problémák felderítése, fertőzéses megbetegedések megelőzésére vonatkozó tájékoztatás.

Az ár és belvíz okozta katasztrófa helyzetekben  történő orvosi ellátást, és mentést a  DEKOM felkészült orvosi és műszaki egysége  szimulációs gyakorlattal szemléltette Debrecen- Bayk András kert térségében. (2013. április13. szombat )

Partnereink: Barabás Étterem; Magyar Élelmiszerbank Egyesület

 

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Keretmegállapodás született a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Ágnes Késmárky

2021.02.28

2021. február 16. a DEKOM életében egy újabb fordulópont lett.A Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai döntése alapján, keretmegállapodás formájában bízta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportot a külföldi egészségügyi […]

Tovább

Óévbúcsúztató szilveszteri ajándék a tanyavilágban

Ágnes Késmárky

2020.12.30

2020. december 29-én, hagyományainkhoz híven, szilveszter napjához kapcsolódva ellátogattunk a Debrecen környéki tanyavilágba. A járványügyi intézkedéseket maradéktalanul, szigorú rendben követtük. A veszélyhelyzetre való tekintettel az orvosi ellátást, illetve a kapcsolódó […]

Tovább