Hírek

“Tavaszi Falutakarítás” Bárándon

Varga Kristóf

2014.04.01

2014. március 22-én, szombaton 9.00 órától a DEKOM is bekapcsolódott Báránd község “Tavaszi Falutakarítás” és szemétgyűjtési akciójába.

Az elmúlt évben is sikeresen megrendezett akcióban az iskoláskorú gyerekektől a nyugdíjasokig minden korosztály képviseltette magát. Az egynapos akció eredményeként több gyűjtőkonténernyi szemét gyűlt össze és ezzel az adott településrészek megtisztultak az illegálisan lerakott szeméttől.

Ebben az évben is a DEKOM biztosította a kellő mennyiségű folyadékot, és a szükséges “energia-utánpótlást” Báránd község önkénteseinek.

A DEKOM segítő önkéntesei mellett ebéddel készült meglepni a szemétszedőket a község főterén. A rendezvényen részt vett Bodó Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke, Országgyűlési képviselő.

A meleg étel osztása része annak a kezdeményezésnek, melyet két éve indítottunk, a zömében a rászoruló családoknak szervezett “Meleg ételt a DEKOM asztalánál” nevű programnak, melyet minden hónapban egy alkalommal más és más helyszínen tartunk.

A támogató partnerek, mint a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Barabás Étterem biztosítja a programhoz szükséges ételt és azok ízletes elkészítését is.

Haon.hu

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább