Hírek

Karácsonyi köszöntő

Varga Kristóf

2014.12.22

Az év végéhez érve, és a meghitt Karácsonyi Ünnepek előtt mindannyian kicsit leeresztünk, és van időnk arra, hogy picit megálljunk! Megálljunk, és végig gondoljuk az óév történéseit, sikereit, kudarcait.

Jót cselekedni, örömet szerezni nem kiváltság, nem szükség, hanem csak jó! Jó másoknak és jó nekünk is!

Végiggondolva a 2014. évet, sikerült nagyon sok szép és jó dolgot adni az embereknek, és ezzel nagyon sok jót is kaptunk mindannyian.

Családoknak, gyermekeknek adni, életeket menteni olyan volt, mintha minden nap Karácsony lett volna.

Mindenki, aki ebben részt vehetett, átérezhette közvetlenül és közvetetten velünk együtt. Támogatók, partnerek, barátok és csapattagok igen áldozatteljes és kemény munkát végeztek, hogy másoknak és nekünk is sok “Karácsonyunk” legyen ebben az évben is.

Köszönöm mindenkinek azt a kitartó teljesítményt, amivel annyi élmény érhetett bennünket, és oly sok hálás pillanatot élhettünk át közösen.

Bízom benne, hogy a jövő évben ugyan olyan lelkesedéssel teszünk és dolgozunk azért, hogy segíthessünk, hiszen ha már csak egyetlen életet is sikerül megmentenünk, megérte az áldozatot, megérte a kemény munkát…

Köszönöm mindenkinek, hogy egy régi álom, ami megvalósult, és amit DEKOM-nak hívnak tovább szárnyalhat, tovább élhet. Köszönöm a barátságot, ami megadja minden percben a kellő lendületet és kitartást!

Kívánok mindenkinek áldott, békés Karácsonyt, és 2015-re boldog, sikeres, egészségben gazdag Új Évet!

Dr.Késmárky András

Elnök

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább