Hírek

Teli puttonnyal és a Republic zenekar kíséretében érkezett a Mikulás a debreceni Gyermekgyógyászati Klinikára

Edit Gyapjas

2018.05.24

Ajándéközönnel szerzett örömet a beteg gyermekeknek 2017. december 6-án a Debreceni Egyetem karitatív szervezetének Mikulása, aki a hagyományokhoz hűen idén is mentőkutyaszánon érkezett a Klinikai Központba. A Télapó hűséges segítői, Árnyék és Sprite, valamint kedves krampuszok kíséretében, vidám meglepetésekkel kedveskedett a gyerekeknek.
– A kilenc éve indult, így hagyományosnak mondható ajándékozásban, ezúttal is Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar hallgatói és Hallgatói Önkormányzata segített, velük három éve működünk együtt. Az egyetemisták most is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy kis csokival felvidítsuk a kicsiket – tájékoztatott dr. Késmárky András, a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjának elnöke.

Az adakozóknak köszönhetően nemcsak rengeteg édesség gyűlt össze, hanem játékok, tanszerek, ruhák és tartós élelmiszercsomagok is. A felajánlásokat a DEKOM munkatársai már néhány nappal korábban eljuttatták az intézménybe, hogy a rászoruló családok kiválaszthassák a nekik szükséges adományt, és hazavihessék a gyermekük gyógyulását követően.

A szervezet minden évben igyekszik egy különleges vendéggel egyedivé és vidámmá tenni az ajándékosztást: ezúttal a Republic zenekar tagjai lepték meg a gyerekeket.

 

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Köszönetnyilvánítás

Ilka Kovács

2018.08.10

A Marnevall Kft. is részt vesz az életmentő kisbusz vásárlási kampányában! A magánszemélyek támogatása mellett Egyesületünk debreceni cégeket is megkeresett a gyűjtéssel kapcsolatban. Nagy örömünkre szolgál, hogy Markovits László, a Marnevall Kft. ügyvezetője 500.000 […]

Tovább

2018.07.01. – Idős eltűnt hölgy keresésében vettünk részt

Ilka Kovács

2018.07.26

2018.07.01.-én érkezett risztás az MMSZOSZ-től Egyesületünk irányába egy idős hölgyel kapcsolatban, aki 2018.06.28.-án délután otthonából ismeretlen helyre távozott, nagy mennyiségű gyógyszert vitt magával. Csapatunk készenlétben volt, azonban aznapra felfüggesztették a […]

Tovább