Hírek

Gyermekotthonok látogatása

Varga Kristóf

2012.09.09

A DEKOM immár 3 éves hagyományt folytatva 2009. december 12-én a Debrecen környéki gyermekotthonokba látogatott el. Adományoztunk, igény szerinti orvosi vizsgálatokat, egészségügyi szűrést végeztünk, a gyerekeket pedig a bohócdoktorok szórakoztatták.

Debrecenben, Nyírbátorban és Balkányban látogattuk meg – immáron szokásosnak mondhatóan – a gyermekotthonokban élő kis- és nagy gyerekeket. Orvosi vizsgálatokat végeztünk, közel 4 tonna élelmiszert, ruhát, játékot adományoztunk, a jó hangulatról pedig a bohócdoktorok és a kutyusok gondoskodtak.
Utunkra elkísért bennünket Indonézia magyarországi nagykövete és felesége is, akik szívesen fogadták meghívásunkat és jelenlétükkel is emelték az esemény fényét.

 

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább