Hírek

Tanyaprogramunk folytatódik

Varga Kristóf

2012.09.10

A DEKOM a tél beköszöntével is járja és feltérképezi az Északkelet-Magyarországi Régió nehezen megközelíthető bokorfalvait, kertségeit. A program során minden tanyához, elzárt lakott településhez egy GPS koordinátát, megközelíthetőséget rendelünk, felmérjük az ott élők egészségügyi és szociális helyzetét.
A DEKOM, mint speciálisan felszerelt és kiképzett orvoscsoport a helyszínen az általános orvosi vizsgálat mellett ultrahangot, EKG-t is készít, szükség esetén a Debreceni Egyetem OEC orvosaival azonnali online konzíliumot létesíthet.
A létrehozott adatbázist eljuttatjuk a területileg illetékes Önkormányzathoz, Országos Mentőszolgálathoz, Rendőrséghez.
Az általunk képviselt mobil orvosi segítségnyújtás mellett a segélyezés is nagy jelentőséggel bír. Minden évben közel 500 személyt regisztrálunk, akikhez év közben több alkalommal visszalátogatunk, és általunk gyűjtött ruhákkal, játékokkal, élelmiszerekkel segítjük Őket.

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

2021.07.19

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább