Hírek

Tanyabejárás

Varga Kristóf

2012.11.08

A hideg beköszöntével a DEKOM felkészült csapata rendszeresen járja a Debrecen és Debrecen környéki  bokorfalvakat, tanyákat, településeket.

A segélyezésen (tartós élelmiszer, víz, meleg ruha, gyógyszerek) túl egészségügyi és szociális állapot felmérést is végzünk az itt élők között, lakóhelyükhöz GPS koordinátát csatolunk a könnyebb megközelítés érdekében.

2012. november 8-án a DMJV Családsegítő és Gyermekjólléti Központ,  és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szakembereivel közösen a Debreceni Egyetem karitatív szervezete megtartotta első tanyavizitét. Utunkra  Pajna Zoltán, Debrecen Alpolgármestere is elkísért bennünket.

Az RTL-Klub riportját itt tekinthetik meg.

Forrás: rtlklub.hu

A DEHIR-en is megjelentünk:

Forrás: dehir.hu

A HAON is írt rólunk melyet itt olvashatnak.

Készítettünk néhány képet is:

 

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Keretmegállapodás született a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Ágnes Késmárky

2021.02.28

2021. február 16. a DEKOM életében egy újabb fordulópont lett.A Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai döntése alapján, keretmegállapodás formájában bízta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportot a külföldi egészségügyi […]

Tovább

Óévbúcsúztató szilveszteri ajándék a tanyavilágban

Ágnes Késmárky

2020.12.30

2020. december 29-én, hagyományainkhoz híven, szilveszter napjához kapcsolódva ellátogattunk a Debrecen környéki tanyavilágba. A járványügyi intézkedéseket maradéktalanul, szigorú rendben követtük. A veszélyhelyzetre való tekintettel az orvosi ellátást, illetve a kapcsolódó […]

Tovább