Hírek

“Meleg étel a DEKOM asztalánál”

Varga Kristóf

2013.01.13

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoport 2013-ban is kitartóan folytatja a Debrecenben és környéki tanyavilágban élő hátrányos helyzetű családok látogatását, egészségügyi követését, segélyezését.

Meleg étel a DEKOM asztalánál” program keretében minden hónap második szombatján, más-más helyszínen oszt a csapat főtt étel mellett adományokat és végez szükség és igény szerint orvosi vizsgálatot.
A programban partnerünk a Barabás Étterem és Magyar Élelmiszer Bank Egyesület.

2013. január 12-én, szombaton 12 órától Debrecen – Dombostanya térségében, a Mesekert Óvoda Dombostanyai Telephelyén 50 kisgyermekes családot láttunk vendégül.
A krumplis tészta és meleg tea  mellé tartós élelmiszerből ajándékcsomagot kaptak a családok, a gyerekeknek pedig plüss játékkal is kedveskedtünk.
A helyszínen többen igényelték az orvosi vizsgálatot és tanácsadást.
E mellett a  csapat vezető orvosa és műszaki egysége a környék tanyavilágát járta be.
Az itt élők a meleg ebéd mellett szintén részesültek általános orvosi vizsgálatban és kaptak élelmiszercsomagot is.

Forrás: haon.hu

A DEHIR-en is megjelentünk:

Forrás: dehir.hu

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Keretmegállapodás született a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Ágnes Késmárky

2021.02.28

2021. február 16. a DEKOM életében egy újabb fordulópont lett.A Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai döntése alapján, keretmegállapodás formájában bízta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportot a külföldi egészségügyi […]

Tovább

Óévbúcsúztató szilveszteri ajándék a tanyavilágban

Ágnes Késmárky

2020.12.30

2020. december 29-én, hagyományainkhoz híven, szilveszter napjához kapcsolódva ellátogattunk a Debrecen környéki tanyavilágba. A járványügyi intézkedéseket maradéktalanul, szigorú rendben követtük. A veszélyhelyzetre való tekintettel az orvosi ellátást, illetve a kapcsolódó […]

Tovább