Hírek

Karácsonyi meglepetés – 2016

Edit Gyapjas

2018.05.23

A Debreceni Egyetem karitatív szervezete több gyermek- és családotthont látogatott végig az Észak-alföldi régióban 2016. december 17-én. Eljutottunk a kislétai Ápoló-gondozó Intézetbe, a mándoki és a nyírbogáti gyermekotthonba, valamint a nyírbátori Éltes Mátyás Bentlakásos Intézetbe is. A csapat orvosai mintegy ötszáz gyermeket vizsgáltak meg, és szükség szerint további kezelés, kivizsgálás érdekében további segítséget nyújtottak az intézményeknek.

Az orvosi vizsgálatok és a szórakoztatás mellett- melyhez a 4 for Dance tánccsoport is csatlakozott – természetesen adományozás is volt. A 2016-os évben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Debreceni Élelmiszermentő Hálózat jóvoltából 5 tonna élelmiszert, ruhát, háztartási eszközöket tudnak szétosztani a rászoruló gyermekek és családotthonok között.

Karácsonyi programjainkhoz ismét nagy számban csatlakoztak a Debreceni Egyetem hallgatói is. A Hallgatói Önkormányzat bevonásával nemcsak játékok, ceruzák, rajzlapok gyűltek össze, hanem jókora mennyiségű csokoládé is, amit a gyermekek is nagyon vártak.

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Keretmegállapodás született a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Ágnes Késmárky

2021.02.28

2021. február 16. a DEKOM életében egy újabb fordulópont lett.A Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai döntése alapján, keretmegállapodás formájában bízta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportot a külföldi egészségügyi […]

Tovább

Óévbúcsúztató szilveszteri ajándék a tanyavilágban

Ágnes Késmárky

2020.12.30

2020. december 29-én, hagyományainkhoz híven, szilveszter napjához kapcsolódva ellátogattunk a Debrecen környéki tanyavilágba. A járványügyi intézkedéseket maradéktalanul, szigorú rendben követtük. A veszélyhelyzetre való tekintettel az orvosi ellátást, illetve a kapcsolódó […]

Tovább