Hírek

Mikulás a Gyermekgyógyászati Klinikán

Ágnes Késmárky

2020.12.29

A Debreceni Egyetem karitatív szervezete, a DEKOM (Debreceni Egyetem Különleges Orvos és Mentőcsoportja) 14. éve, 2020. decemberében is elhozta Mikulását a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézetben gyógyuló kis betegekhez.

A rendkívüli helyzethez alkalmazkodva,  a Mikulás rendkívüli menetrendjéről annyi volt tudható, hogy 2020. december 04-én délután 14.00-kor érkezik a Gyermekgyógyászati Klinikára!

Természetesen a hűséges segítői, akik előre készültek az ajándékok biztonságos csomagolásáról és kiszállításáról, jó előre ózongenerátorral fertőtlenítették a csomagokat, és 2 nappal a kiosztás előtt elszállították az Intézetbe,  a Mikulás minden gyermeknek az dolgozók segítségével titokban osztotta szét a csomagokat.

Az idei Mikulásunkhoz ismét nagy számban csatlakoztak a Debreceni Egyetem hallgatói is.

A DEKOM tantárgyára jelentkező orvostanhallgatók gyűjtésének köszönhetően, tetemes csokimennyiség került kiosztásra a gyógyuló gyerekek között. A Debreceni Egyetem diákszervezeti (HÖK, DOE, Sántha Kálmán Szakkollégium) is segítették a gyűjtést.

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Keretmegállapodás született a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Ágnes Késmárky

2021.02.28

2021. február 16. a DEKOM életében egy újabb fordulópont lett.A Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai döntése alapján, keretmegállapodás formájában bízta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportot a külföldi egészségügyi […]

Tovább

Óévbúcsúztató szilveszteri ajándék a tanyavilágban

Ágnes Késmárky

2020.12.30

2020. december 29-én, hagyományainkhoz híven, szilveszter napjához kapcsolódva ellátogattunk a Debrecen környéki tanyavilágba. A járványügyi intézkedéseket maradéktalanul, szigorú rendben követtük. A veszélyhelyzetre való tekintettel az orvosi ellátást, illetve a kapcsolódó […]

Tovább