Hírek

Keretmegállapodás született a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Ágnes Késmárky

2021.02.28

2021. február 16. a DEKOM életében egy újabb fordulópont lett.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai döntése alapján, keretmegállapodás formájában bízta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportot a külföldi egészségügyi missziók megvalósítására és lebonyolítására.
Hatalmas megtiszteltetés és elismerés ez számunkra.
Az elmúlt 15 év szakmai teljesítményének és munkájának eredményességét igazolja a tegnapi napon aláírt szerződés.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki részt vett ebben a kitartó munkában, és támogatta tevékenységünket, és hitt abban a lelkesedésben, ami mindig előrevitte a csapatot!

Késmárky András

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „A Külgazdasági és Külügyminisztérium mint Támogató képviseletében: Debreceni Egyetem Különleges Orvos- MentÅ‘csoport Egyesület mint Kedvezményezett képviseletében: Budapest, 2021... 02 Budapest, 2021....02.09 Joó F Phav istván Az Export Növeléséért FelelÅ‘s Helyettes Államtitkár dr. Késmárki- Kodak András Elnök Külgazdasági és Külügyminisztérium részéről: Szakmailag ellenjegyzem: Bp. 2021.... aláírás Karbuczky Gergely főosztályvezetÅ‘ Nemzetközi Fejlesztési Főosztály Jogi szempontból ellenjegyzem: Pénzügyileg ellenjegyzem: Bp. 2021:04:0 Bp. Pach aláírás Pázmándi Zoltán osztályvezetÅ‘ Költségvetési Főosztály aláírás Dr. Vétek Attila foosztályvezetÅ Jogi Főosztály”

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Keretmegállapodás született a Külgazdasági és Külügyminisztériummal

Ágnes Késmárky

2021. február 16. a DEKOM életében egy újabb fordulópont lett.A Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai döntése alapján, keretmegállapodás formájában bízta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportot a külföldi egészségügyi […]

Tovább

Óévbúcsúztató szilveszteri ajándék a tanyavilágban

Ágnes Késmárky

2020.12.30

2020. december 29-én, hagyományainkhoz híven, szilveszter napjához kapcsolódva ellátogattunk a Debrecen környéki tanyavilágba. A járványügyi intézkedéseket maradéktalanul, szigorú rendben követtük. A veszélyhelyzetre való tekintettel az orvosi ellátást, illetve a kapcsolódó […]

Tovább