Hírek

Évlezárási elszámolás a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől

Ágnes Késmárky

2021.07.19

A gazdasági évünk lezárásához minden évben megküldi együttműködő partnerünk, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület is az adott év elszámolását. 2020-ban a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja 18523 kg élelmiszert osztott szét 15.296.382 Ft értékben. Ez az adomány a kijelölt és szerződött áruházakban megmaradt, és az élelmiszer-mentési programban kiosztásra kerülő mennyiséget tartalmazza.

A tavaly kiosztott adományok mértéke elmarad ugyan a 2019. évhez képest, de úgy gondolom, hogy a járványveszélyhez és a korlátozó intézkedésekhez igazodva is nagyon szép teljesítmény.

A rászoruló családok mellett azokra is gondoltunk, akik a járványveszély miatt hosszabb-rövidebb ideig karanténba kényszerültek. Ezúton is köszönöm a kabai Támasz Szociális Alapszolgáltatási Központ vezetésének és minden kollégájának a közös munkáját és odaadó tevékenységét, amivel rengeteg családnak tudtunk segíteni!

Dr. Késmárky András

  • Elérhetőségeink:
  • info@dekom.hu
  • +36-54/466-137
  • +36-20/2233-566

További híreink

Gyermeknap 2021

Ágnes Késmárky

Gyereknapi programokat szervezett a DEKOM több településen. Kovácsné Futó Dorina és Kovács Krisztián koordinálásával, több száz gyermek arcára került mosoly ezen a napon. A Magyar Élemiszerbank egyesület jóvoltából több 10 […]

Tovább

Egyetemi oktatás “különleges” formában

Ágnes Késmárky

Ebben az évben tényleg „különleges” formában zajlik az oktatás. A pandémia miatt online formában kell megtartani a gyakorlati képzéseket is, mely újabb ötleteket szült a kivitelezés kapcsán. A május 8-án […]

Tovább